Ce trebuie sa faci dupa eliminarea unei penalizari manuale de la google

Ce trebuie sa faci dupa eliminarea unei penalizari manuale de la google

     Dupa finalizarea unui audit serios asupra website-ului care tocmai a iesit dintr-o penalizare google, veti gasi in instrumentele google pentru webmasteri o nota specifica in acest sens, probleme_tehnice_SEOun mesaj care incepe in felul urmator: Stimate proprietar sau webmaster al site-ului http://www.examplu.ro/,.... etc. Acest mesaj este o confirmare din partea lui google ca ati facut toate demersurile si eforturile necesare pentru a mai primi a doua sansa.

     Daca nu mai sunt penalizat de google atunci unde ma aflu acum in clasamentul google? Multe persoane sunt surprinse in momentul in care o penalizare a fost eliminata si nu vad nimic nou in clasament. Google foloseste oficial peste 200 de conditii care stabilesc SERP-ul, dar sa stiti ca in continuare linkurile au mare greutate.

     Potrivit lui Albert Einstein, definitia nebuniei este sa faci acelasi lucru de nenumarate ori si de fiecare data astepti rezultate diferite. Desigur, seo se dovedeste a fi exceptia de la regula. Webmasterii trebuie sa inteleaga ca jocul sa schimbat si nu mai au de ales. Aderarea la reguli nu mai este o sugestie, ci este foarte necesara.

Iata cativa pasi de verificat:
Pasul 1

Faceti o inspectia asupra fundatiei
Daca ati fi un dezvoltator imobiliar, cand gasesti o cladire care sa te intereseze, inspectia o faci mai intai de la fundatie. Acelasi principiu se aplica si pentru optimizare seo. O fundatie buna incepe cu un cod sursa curat. Odata ce aveti un cod sursa curat faceti un audit de optimizare site.
Pasul 2
Faceti proba site-ului pe Panda
Faceti urmatoarele pentru a va proteja de Panda:
- eliminarea continutului duplicat;
- eliminarea continutului de calitate scazuta;
- imbogatirea continutului subtire / scazut;
- dezvoltarea periodica a continutului util, relevat, de inalta calitate.
Pasul 3
Construieste rang autor (Ignora Google Suggest)
Caracteriatica sugerata de google este destul de amuzanta, luati de exemplu, sugestiile pentru interogarea "Google plus este ...". Multe persoane au tendinta de a elimina Google+, total gresit google+ nu are nimic de-a face cu componentele sociale. Sa stiti ca google este maestru in raspandirea de teama, incertitudine si indoieala. In consecinta daca doriti sa fiti in clasament, trebuie sa va verificati si identitatea prin intermediul google+. Anonimatul a devenit irelevant.
Pasul 4
Link Building - nu este sexy, doar functioneaza
Imi amintesc de multe ori un lucru pe care l-am spus prin 2007, despre valoarea unei link. Ideea este ca dobandirea unei legaturi de inalta calitate este mult mai importanta decat construirea a mii de linkuri spam. Acest lucru o demonstreaza astazi cu tarie Google Penguin.
Dupa iesirea din penalizare trebuie sa ne concentram asupra achizitionarii de link-uri extrem de relevante. Cu alte cuvinte, link-uri care nu sunt spam-uri. O legatura care necesita interventia umana este o legatura buna.
Sunt sanse de recuperare dupa o penalizare manuala. Daca se intampla si mai sunteti penalizat si a doua oara, sansele de recuperare sunt apropiate de zero.
De la introducerea Panda, primul pas in orice campanie de marketing este sa va asigurati ca arhitectura site-ului este solida, iar continutul este valoros si unic.